Yoga en intuïtief schilderen aan het Gein

ZONDAG, datum n.n.b.

          Afbeeldingsresultaat voor herfstsfeer

Yoga en intuitief schilderen bij Atelier GN9: een herfstevent

"De kracht van de dankbaarheid"

Kom naar ons hartverwarmende herfst/midwinterevent yoga en intuitief schilderen bij Atelier GN9: een ontdekkingsreis naar je gevoel en authentieke kracht en dit uitdrukken in een schilderij. Atelier GN9 is prachtig gelegen met een mooie buitenplaats en boerderijatelier aan het Gein!

Kunstenares Ellen Meijer en yogadocent/lifecoach Lisette van Offeren, organiseren het hema in teken van “De kracht van Dankbaarheid”. Waar ben jij dankbaar voor? Is het de natuur? Hoe kun jij de herfstkleuren jou laten inspireren? Of denk je al stiekem aan de winter? We mediteren voor terugkeer van het licht in de natuur en in onszelf.

Lisette brengt jou met haar creatieve en inspirerende deugdenyoga en meditaties van je hoofd naar je hart. Ellen daagt je uit om tijdens het schilderen vanuit je hart en jouw authenticiteit te blijven werken. Ook al dacht je van tevoren “ik kan niet schilderen”; wedden dat jij net als onze vorige deelnemers met jouw authentieke masterpiece dankbaar en tevreden naar huis gaat?

We starten om 13.00 uur met yogithee of koffie. Daarna doen ongeveer 1,5 uur deugdenyoga, meditatie en ontspanning rodom dankbaarheid en hebben dan ruim de tijd voor ons intuïtief schilderwerk! We werken op canvas en als er tijd over is kun je nog lekker tekeer op groot formaat karton.

Onze investering om er voor jou een geweldige verwenmiddag van te maken:
Een heerlijk ontvangst met koffie/thee en zelfgebakken kruidkoek, feelgood food en sapjes tijdens schilderen, 2 ervaren docenten voor yoga en schilderen, een prachtig atelier op een unieke locatie, alle yoga en schildermaterialen, zoals het canvas, etc.!

Jouw investering is € 55,00 en tijd en ruimte voor je eigen ontspanning. Bij inschrijving ontvang je de betalingsvoorwaarden en algemene voorwaarden. Het event gaat door bij minimaal 6 deelnemers, maximaal 10 deelnemers.

Voor informatie kun je bellen met Lisette 06-30072086 of Ellen Meijer: 06-48337415
www.zielskwaliteiten.nl en www.ellenmeijer-kunst.nl/